24 July 2024
 

Hej Alla medlemmar i Vit Herdehundklubb. 

Nu har snart år 2020 tagit slut och vi är på väg in i 2021 med allt vad det innebär. Vår styrelse i klubben har bara varit en grupp i föreningen sen maj månad 2020 men under den tiden har många saker gjorts. Det var lite konstigt att som ordförande bli vald av personer jag aldrig träffats, det är ju inte så vanligt att det är så. Pandemin har ställt till det för oss alla på olika vis men den ska väl gå över någon gång. Vi har i alla fall hunnit arbeta undan en hel del av det som den förra styrelsen inte hann få klart men nu är det gjort. Vi har också hunnit med att genomföra en figurantutbildning där vi nu fått 5 nya figuranter. Vi har även genomfört ett MH i Sundsvallstrakten. Tyvärr var det bara en Vit Herdehund med men vi hoppas att det till våra kommande MH ska det bli fler Vita Herdehundar. Vi har planer på att försöka få till ett i norra delen av ladet, ett i Stockholm med omnejd och ett lite söderut. Var de kommer att ligga hänger på var vi kan få hyra in oss. Några av er har i alla fall kunnat vara med och tävla lite då det getts chans till detta och det är kul.

Vi har nu fått möjlighet av SBK att välja att genomföra vårt årsmöte 2021 eller genomföra det 2022 i stället. Vi skickade ut en enkät till er för att få veta vad ni tyckte om detta och av er som svarade så var det 92 % för att vi skall hålla årsmöte först 2022 vilket styrelsen officiellt fattar beslut om så fort revisorerna fått göra sitt arbete och vi gjort en ny budget. Detta beslut kommer vi troligen att ta i januari/februari 2021. Det här har revisorerna lagt ut på vår hemsida. 

Styrelsen har pratat om att vi under våren ska försöka få till andra typer av aktiviteter som skulle passa våra hundar. Vallning är en av de aktiviteter som skulle vara kul om vi kunde få till. Vi skulle kunna göra så mycket roligt tillsammans med våra hundar och sitter du inne med någon aktivitet du skulle vilja att vi försökte oss på så ta kontakt med någon av oss i styrelsen och kom med ditt förslag. Föreningen består ju inte bara av oss i styrelsen utan så många fler. Styrelsen har också pratat om att försöka ha ett medlemsmöte i vår men det kanske måste bli digitalt och till det mötet ska vi försöka få hjälp med hur man fixar ett sådant möte.  

Jag vill sluta med att önska er alla en riktigt God Jul och Ett Riktigt Gott Nytt År.

Kristina Ringel

 

Dela

 
 
Om vit herdehund

Är du intresserad och vill ha mer information om rasen och dess spännande historia.

Läs här »
Se oss på Flickr

Alla bilder rymms inte här. Håll därför utkik efter fler bilder på Flickr. Har du egna bra bilder, skicka dem till oss.

Jag vill titta »
Bli medlem i VHK

Alla som är intresserade av vit herdehund är välkomna som medlemmar hos oss.

Hur gör jag »
Kontakt

Vit Herdehundklubb
c/o Linda Johansson
Ängomsbodarna 116, 862 94 Njurunda

E-post: vhk@vitherdehund.com