24 July 2024
 

Vita Svepet ute. Saknar du tidningen?

I slutet av förra veckan skickades äntligen Vita Svepet ut. Förseningen berodde på sjukdom hos leverantören. Vi har fått tillbaka ett par exemplar där posten förväxlat avsändaren med den som skulle ha tidningen.

Alla adresser hämtas från medlemsregistret (SBKs), vi för alltså inga adresslistor vid sidan om. Därför är det viktigt att du som medlem själv går in och håller dina uppgifter uppdaterade. Det är till stor hjälp för oss om du även ser till att en aktuell e-postadress finns angiven. Behöver du hjälp – hör då av dig till medlemsansvarig.

› Mina sidor på SBK – håll dina uppgifter uppdaterade (följ instruktionerna). Här kan du även hämta ditt medlemsbevis (medlemskort)!

För dig som är medlem i SHU. Du måste ange att du vill vara med i Vit Herdehundklubb bland Svenska Brukshundklubbens rasklubbar. Om du inte gör detta blir du alltså inte medlem i VHK och kommer därför inte med i medlemsregistret. Observera att du bara kan välja till en av SBKs specialklubbar. Har du t ex valt en lokal brukshundklubb kan du inte även välja en rasklubb. Önskar du vara medlem i ytterligare specialklubb betalar du endast medlemsavgiften till den klubben (förbundsavgiften är betald genom ditt medlemskap i SHU).

Har du frågor angående tidningen – kontakta oss via vitasvepet@vitherdehund.com.

Angående medlemskort, de gamla medlemskorten i VHK gäller inte. Vårt ”medlemskort” i VHK ser, från och med 2010, ut som SBKs. På kortet står det att det gäller Vit Herdehundklubb. Medlemsnumret är sexsiffrigt och du har ett medlemsnummer i SBK som är det samma oavsett i vilken klubb eller vilka klubbar (anslutna till SBK) du är medlem i.

Dela

 
 
Om vit herdehund

Är du intresserad och vill ha mer information om rasen och dess spännande historia.

Läs här »
Se oss på Flickr

Alla bilder rymms inte här. Håll därför utkik efter fler bilder på Flickr. Har du egna bra bilder, skicka dem till oss.

Jag vill titta »
Bli medlem i VHK

Alla som är intresserade av vit herdehund är välkomna som medlemmar hos oss.

Hur gör jag »
Kontakt

Vit Herdehundklubb
c/o Linda Johansson
Ängomsbodarna 116, 862 94 Njurunda

E-post: vhk@vitherdehund.com