19 June 2024
 

Rasklubbsmonter på Stockholm Hundmässa – vill du representera rasklubben?

Rasklubbsmonter Vit Herdehundklubb 2013

Helgen den 3-4 december arrangeras Stockholm Hundmässa på Älvsjömässan, Stockholm. Förutom utställningar, tävlingar och en massa uppträdanden så finns det ett rasklubbstorg, där rasklubbarna har möjlighet att presentera sig. Vit Herdehundklubb har även i år en monter för att presentera vår ras och vår verksamhet.

Nu söker vi personer som kan vara med och bemanna vår rasmonter under helgen. Självklart har du stor erfarenhet av vit herdehund, är social och tycker om att prata med nya människor. Du ska kunna informera eventuella valpköpare och andra intresserade om rasen och dess egenskaper på ett korrekt sätt. Du behöver också ha god kunskap om Vit Herdehundklubb och Svenska Brukshundklubben. I montern representerar du rasklubben, inte dig själv eller någon specifik uppfödning.

Dagarna är indelade i olika pass om tre timmar var, varje pass bemannas av minst två personer + hundar. Rasklubbsmontern måste bemannas även under tiden vit herdehund ställs ut. Du som bemannar montern betalar inget inträde till mässan och vi bjuder på fika. Inför mässan skickas material till dig som bemannar montern, med information och vad som är viktigt att tänka på som representant för rasklubben.

Intresserad? Fyll i en intresseanmälan via länken nedan så återkommer vi till dig.

Har du även en socialt trygg och stabil vit herdehund som fungerar väl i en stökig miljö med mycket hundar och människor, notera detta i anmälan. Hunden måste vara minst 9 månader fyllda och ska ha vaccinationer enligt SKKs utställningsregler. Notera också om du skulle vara intresserad av att delta i Rasparaden – årets tema är KÄRLEK.

Klubbens kontaktperson: Elisabeth Söderström

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om Stockholm Hundmässa

Dela

 
 
Om vit herdehund

Är du intresserad och vill ha mer information om rasen och dess spännande historia.

Läs här »
Se oss på Flickr

Alla bilder rymms inte här. Håll därför utkik efter fler bilder på Flickr. Har du egna bra bilder, skicka dem till oss.

Jag vill titta »
Bli medlem i VHK

Alla som är intresserade av vit herdehund är välkomna som medlemmar hos oss.

Hur gör jag »
Kontakt

Vit Herdehundklubb
c/o Linda Johansson
Ängomsbodarna 116, 862 94 Njurunda

E-post: vhk@vitherdehund.com